Dobrodošli na prenovljeni strani AL-MEDICO d.o.o.
Dobrodošli na prenovljeni strani AL-MEDICO d.o.o.
Naročanje

Naročanje

Stopite v stik z nami in se naročite na pregled preko telefona, elektronske pošte ali spletnega obrazca


Naše storitve

Pregledi na
napotnico

Smo del javnega zdravstvenega sistema, ki zagotavlja visokokakovostne in učinkovite storitve iz obveznega zdravstvenega zavarovanja.

Na pregled se naročite z napotnico osebnega
zdravnika ali specialista

Naročanje

Naročanje je mogoče preko telefona, elektronske ali navadne pošte, spletnega obrazca, portala zVEM ali osebno v ambulanti.

Čakalne dobe

Čakalna doba je odvisna od stopnje nujnosti napotitve. O točnem terminu vas obvestimo po tem, ko zdravnica opravi triažo napotnico.

Urnik

Pon: 13:30 – 19:00
Tor 08:00 – 13:00
Sre:          /            
Čet: 08:00 – 12:00
Pet: 08:00 – 12:00

 

Pregledi na napotnico

Na napotnico izvajamo prve in kontrolne preglede,
kot eden redkih tudi Doppler ultrazvok ledvic

Pogosta vprašanja

Ta je navadno obsežen, saj želimo izvedeti čim več o vašem trenutnem in preteklem zdravstvenem stanju. Precej stvari vprašamo in želimo, da imate s sabo izvide pregledov in preiskav, ki ste jih že opravili. Tako lahko bolj celovito ocenimo vaše zdravstveno stanje in vam nudimo konkretnejše in bolj individualno mnenje.

Namenjeni so spremljanju stanja in dodatnim preiskavam. Sprva so lahko pogostejši in bolj usmerjeni v vaš problem, ki ga urejamo (krvni tlak, okužbe sečil, vodno stanje v telesu, slabokrvnost, elektrolitsko ravnovesje). Ko je stanje urejeno in stabilno, so pregledi redkejši. Po daljšem obdobju (več kot enem letu) je kontrolni pregled lahko spet obsežnejši, saj želimo izvedeti, kaj se je od zadnjega obiska dogajalo z vami.

Preiskava je neboleča, neivazivna, nanjo se ni treba posebej pripraviti. Vas pa večkrat poprosimo, da za nekaj sekund zadržite dih. V tem času, ko ste povsem pri miru, pregledujemo drobne žile v ledvicah. Dopplerske meritve nam pomagajo pri oceni stanja večih ledvic.

Ambulanta se nahaja na Dunajski cesti 49 v Ljubljani. Dostop z osebnim vozilom je mogoč na (plačljivem) parkirišču za zgradbo. Dostop do parkirišča je mogoč iz Hranilniške ulice. Za več informaciji prosim preverite zavihek Kontakt ali pa stopite v stik z nami.

Naročanje

Preverite čakalne dobe in se naročite na pregled

Naročanje možno preko telefona, e-pošte
ali osebno v ambulanti